Wachtwoord vergeten?

Inhoud die wordt aangeboden door MySpotty is uitsluitend van informatieve waarde. MySpotty mag links of referenties aanbieden naar andere websites als een onderdeel van berichten of andere meldingen op Social Media accounts. Desondanks is MySpotty niet verantwoordelijk voor het prive (privacy) waarborg, de inhoud of nauwkeurigheid van de website(s) die wordt(en) bezocht via deze links. Een link naar andere websites houdt niet automatisch in dat deze website, service of product aangeraden worden door MySpotty.

Nog MySpotty, nog haar bedrijven of contacten, is zijn verplicht te monitoren of te beantwoorden op mail gericht aan info@myspotty.com . Indien u een antwoord wenst van MySpotty, verzoeken we u vriendelijk om https://www.myspotty.com/contact te bezoeken en contact op te nemen met de desbetreffende afdeling.

Indien u of iemand die u kent een mogelijk neveneffect ervaren heeft terwijl na de MySpotty dienst te hebben gebruikt, neem dan alstublieft contact op met: +31())20 614 0197 of +31(0)84 224 0449 (fax).

Deze website of berichten die via MySpotty worden verzonden kunnen informatie bevatten van medische of gezondheidgerelateerde aard. Deze informatie is niet bedoeld om als vervanging van uw advies van uw (eigen) dokter of medische professional. U zou deze informatie niet moeten gebruiken als diagnose van een gezondheidsprobleem of ziekte maar u dient ALTIJD contact op te nemen met uw (eigen) dokter.

MySpotty kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie op de website, in de berichten en op MySpotty´s social media profielen.

MySpotty behoudt zich alle rechten voor die verband hebben met het bedrijfs haar Twitter-, FaceBook-, LinkedIn-, Hyves- en emailaccounts, inclusief, maar niet beperkt tot, alle rechten informatie toe te voegen, te verwijderen of aan te passen. Inhoud of materiaal die geplaatst is op een account toe te voegen, te verwijderen of aan te passen, de account te verwijderen of te beantwoorden op vragen en opmerkingen op de account. Het MySpotty logo en de foto’s op deze pagina’s zijn eigendom van MySpotty.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!